Rosbifa gatzetan erreta sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Osagai-ontzian botako ditugu elarra eta erromeroa eta txikituko ditugu15 segundo honela abiadura 10. Gehituko dugu gatza, piperbeltza eta oliba-olioa, eta dena nahastuko dugu 10 segundo honela abiadura 5. Haragia maneatuko dugu prestakin horrekin, lurrun-azpilean jarriko dugu eta gero erabiltzeko gordeko.
Osagai-ontzian jarriko dugu tipula eta azenarioa zatituta, berakatz aleak, porrua, tomatea eta oliba-olioa, eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Ondoren, dena arin frijituko dugu 5 minutu, honela 120 °C etaabiadura 2.
Erantsiko dugu ura, ardoa, gatz pittin bat eta piperrauts gozoa, eta lurrun-azpila jarriko dugu edalontziaren gainean. Programatuko dugu 45 minutu honela Lurrun Funtzioa.
Kenduko dugu lurrun-azpila, jarriko dugu tapa, kikara neurtzailea blokeaturik dela eta programatuko dugu 1 minutu, hasteko abiadura 3 eta pixkanaka gehituz hau arte abiadura 8..
Utziko dugu haragia hozten eta xerra oso finetan ebakiko dugu. Lagunduko diogu saltsarekin.
Oharra: Haragiaren lodieraren arabera, egosteko denbora alda daiteke. Haragia eginagoa nahiago badugu, denbora gehiago programatuko dugu, abiadura eta tenperatura berean
Ingredientes (6 personas)
- Gatz-zolda eratzeko: n
- ½ adartxo elar fresko (soilik hostoak) n
- 2 adartxo erromero fresko (soilik hostoak) n
- 50 g gatz larri n
- Piperbeltza nahierara n
- txorrotara 1 oliba-olio n
- 1000 g beso (edo txahalaren hutsunea)
- Saltsarako: n
- 150 g tipula n
- 100 g azenario n
- 2 berakatz ale n
- 50 g porru
- tomate heldu 1n
- 30 g oliba-olio n
- 700 g ur n
- 50 g ardo zuri n
- Gatza nahierara n
- zopa-koilarakada bat piperrauts gozon
sReceta online en:
