Rosbifa gatzetan erreta sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Rosbifa gatzetan erreta sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Osagai-ontzian botako ditugu elarra eta erromeroa eta txikituko ditugu15 segundo honela abiadura 10. Gehituko dugu gatza, piperbeltza eta oliba-olioa, eta dena nahastuko dugu 10 segundo honela abiadura 5. Haragia maneatuko dugu prestakin horrekin, lurrun-azpilean jarriko dugu eta gero erabiltzeko gordeko. Osagai-ontzian jarriko dugu tipula eta azenarioa zatituta, berakatz aleak, porrua, tomatea eta oliba-olioa, eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Ondoren, dena arin frijituko dugu 5 minutu, honela 120 °C etaabiadura 2. Erantsiko dugu ura, ardoa, gatz pittin bat eta piperrauts gozoa, eta lurrun-azpila jarriko dugu edalontziaren gainean. Programatuko dugu 45 minutu honela Lurrun Funtzioa. Kenduko dugu lurrun-azpila, jarriko dugu tapa, kikara neurtzailea blokeaturik dela eta programatuko dugu 1 minutu, hasteko abiadura 3 eta pixkanaka gehituz hau arte abiadura 8.. Utziko dugu haragia hozten eta xerra oso finetan ebakiko dugu. Lagunduko diogu saltsarekin. Oharra: Haragiaren lodieraren arabera, egosteko denbora alda daiteke. Haragia eginagoa nahiago badugu, denbora gehiago programatuko dugu, abiadura eta tenperatura berean

Ingredientes (6 personas)

  1. Gatz-zolda eratzeko: n
  2. ½ adartxo elar fresko (soilik hostoak) n
  3. 2 adartxo erromero fresko (soilik hostoak) n
  4. 50 g gatz larri n
  5. Piperbeltza nahierara n
  6. txorrotara 1 oliba-olio n
  7. 1000 g beso (edo txahalaren hutsunea)
  8. Saltsarako: n
  9. 150 g tipula n
  10. 100 g azenario n
  11. 2 berakatz ale n
  12. 50 g porru
  13. tomate heldu 1n
  14. 30 g oliba-olio n
  15. 700 g ur n
  16. 50 g ardo zuri n
  17. Gatza nahierara n
  18. zopa-koilarakada bat piperrauts gozon

sReceta online en: