Rotia menbrillo alioliarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Roti errea egiteko:
Gatza eta piperra emango diogu, eltze batean olioarekin gorrituko dugu alde guztietatik. Gehituko ditugu barazki zatitua, usaintsuak eta sueztituko dugu minutu batzuez. Ondoren, gehituko dugu ardo beltza, utziko dugu lurruntzen eta isuriko dugu haragi-salda, egosiko dugu estalita 25 minutu inguru. Gordeko dugu haragia, eta txikituko dugu barazkia haragia egosteko saldarekin batera. Nahi beste urrituko dugu.
Membrillo aliolia egiteko:
Egosiko dugu menbrilloa 45 minutu inguru, zuritu. Txikituko dugu menbrillo egosia berakatz eta gatzarekin, turmixarekin eta emultsionatuko dugu hari fin bat oliba-olio isuriz.
Amaitzeko eta aurkezteko:
Olio tanta batzuekin salteatuko dugu alberjinia ebakia. Zatituko dugu haragi jada pausatua, jarriko dugu plater batean, menbrillo alioliarekin lagunduta eta saltsatuko dugu.
sReceta online en:
