Solomo iberikoaren ogitarteko samurra
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Zartagin baten solomoa egingo dugu oliba-olio estra birjina apur batekin, alde bakoitza minutu bat. Zartagin berean, cherry tomateak osorik egingo ditugu pare bat minutuz, azala pitzatzen hasi eta apur bat bigundu arte.
Ireki ogia erditik eta goiko zatian ziapea eman. Jarri egindako tipula, gainean solomoak, tomatetxoak, gazta eta amaitzeko hostoak eta tipuleta freskoa. Ziapearekin egindako ogiarekin estali.
Ingredientes (4 personas)
- Ogi zuria, barra, txaparra edo baserrikoa
- EROSKI SELEQTIA solomo iberikoaren 2 xerra
- Tipuleta gorri erdi bat, oliba-olio birjina estran eginda
- Tipuleta gordin xafla bat
- 4-6 cherry tomate
- Gazta urdin zati bat
- Uraza kukuluaren 4-6 orri
- Ziape suabe koilarakada bat
sReceta online en:
