Solomo iberikoaren ogitarteko samurra

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Solomo iberikoaren ogitarteko samurra

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Zartagin baten solomoa egingo dugu oliba-olio estra birjina apur batekin, alde bakoitza minutu bat. Zartagin berean, cherry tomateak osorik egingo ditugu pare bat minutuz, azala pitzatzen hasi eta apur bat bigundu arte. Ireki ogia erditik eta goiko zatian ziapea eman. Jarri egindako tipula, gainean solomoak, tomatetxoak, gazta eta amaitzeko hostoak eta tipuleta freskoa. Ziapearekin egindako ogiarekin estali.

Ingredientes (4 personas)

  1. Ogi zuria, barra, txaparra edo baserrikoa
  2. EROSKI SELEQTIA solomo iberikoaren 2 xerra
  3. Tipuleta gorri erdi bat, oliba-olio birjina estran eginda
  4. Tipuleta gordin xafla bat
  5. 4-6 cherry tomate
  6. Gazta urdin zati bat
  7. Uraza kukuluaren 4-6 orri
  8. Ziape suabe koilarakada bat

sReceta online en: