Tortilla lurrunetan barazkiekin sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
Modo de preparación
Botako dugu tipula osagai-ontzian eta azenarioa zatituta eta oliba-olioa, eta sakatuko dugu bi bider hau Txikitu Funtzioa Espatularekin, ontziaren paretetan geratutakoa beherantz bultzako dugu.
Gehituko diogu porrua xerratan, kalabazina laukitxotan, gatza eta piperbeltza nahierara. Programatuko dugu 5 minutu honela 120 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta honela abiadura 2.
Irabiagailu osagarria sartuko dugu. Gehituko ditugu arrautzak, el perrexila, irina, legamia eta programatuko dugu 15 segundo Alderantzizko Biraketa eta abiadura 4.
Bitartean, lurrun-azpilaren gaineko aldea estaliko dugu paper pittin bat bustitakoarekin eta oliba-olio ukituarekin eta han botako dugu prestatutakoa. Lurrun-azpila bere taparekin estaliko dugu
Ontzia altxatuko dugu eta 800 g ur gehituko dizkiogu. Lurrun-azpila jarriko dugu eta programatuko dugu 20 minutu hemen Lurrun Funtzioa.
Ingredientes (4 personas)
- 50 g tipula
- 30 g azenario
- 25 g oliba-olio
- 30 g porru xerra finetann
- 30 g kalabazin laukitxotan zatitutan
- Gatza eta piperra nahieraran
- 6 arrautzan
- Perrexil pixka bat zatitua nahieraran
- 10 g irin
- ½ kafe-koilarakadatxo legami gozogintzakon
- 800 g urn
- Oliba-olioa bustitzekon
- Paper begetala (behar hainbat)n
sReceta online en:
