Tortilla lurrunetan barazkiekin sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Tortilla lurrunetan barazkiekin sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Botako dugu tipula osagai-ontzian eta azenarioa zatituta eta oliba-olioa, eta sakatuko dugu bi bider hau Txikitu Funtzioa Espatularekin, ontziaren paretetan geratutakoa beherantz bultzako dugu. Gehituko diogu porrua xerratan, kalabazina laukitxotan, gatza eta piperbeltza nahierara. Programatuko dugu 5 minutu honela 120 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta honela abiadura 2. Irabiagailu osagarria sartuko dugu. Gehituko ditugu arrautzak, el perrexila, irina, legamia eta programatuko dugu 15 segundo Alderantzizko Biraketa eta abiadura 4. Bitartean, lurrun-azpilaren gaineko aldea estaliko dugu paper pittin bat bustitakoarekin eta oliba-olio ukituarekin eta han botako dugu prestatutakoa. Lurrun-azpila bere taparekin estaliko dugu Ontzia altxatuko dugu eta 800 g ur gehituko dizkiogu. Lurrun-azpila jarriko dugu eta programatuko dugu 20 minutu hemen Lurrun Funtzioa.

Ingredientes (4 personas)

  1. 50 g tipula
  2. 30 g azenario
  3. 25 g oliba-olio
  4. 30 g porru xerra finetann
  5. 30 g kalabazin laukitxotan zatitutan
  6. Gatza eta piperra nahieraran
  7. 6 arrautzan
  8. Perrexil pixka bat zatitua nahieraran
  9. 10 g irin
  10. ½ kafe-koilarakadatxo legami gozogintzakon
  11. 800 g urn
  12. Oliba-olioa bustitzekon
  13. Paper begetala (behar hainbat)n

sReceta online en: