Ttoro Zopa
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

Modo de preparación
Arrain-salda egiteko:
Kazola altu batean sartuko ditugu barazki zatitua, espinakak eta buruak urez estalita. Ura irakiten jarriko dugu, gehituko diogu perrexil sorta, eta infusio eran edukiko dugu 15 minutu estalita.
TtORO zopa egiteko:
Arin frijituko dugu baratxuria, tipula eta apioa oliotan, gehituko dizkiegu piperrak eta jarraituko dugu sueztitzen 10 minutu. Gehituko dizkiogu piperrautsa, azafraia, eta ezpeletako piperra, pixka bat txigortuko ditugu. Sartuko dugu tomatea laukitxotan, erramua eta ardo zuria, egosiko dugu 10 minutu gehiago. Gehituko diogu salda eta irakiten jarriko dugu 30 minutu gehiago. Irazki batetik pasako dugu zanpatuz.
Amaitzeko eta aurkezteko:
Markatuko dugu Zapoa, legatza eta otarrainskak aurretik gatzemanak zartagi batean oliba-olioarekin.
Platerean jarriko ditugu arraina eta otarrainxkak, zerbitzatuko dugu Ttoro zopa arrainak bustiz.
Laguntzeko jarri ogi xerra txigortuak alioili eta perrexil txikituarekin.
sReceta online en:
