Txilea seitanarekin sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
Modo de preparación
Gehituko ditugu 500 g seitan osagai-ontzira eta txikitu egingo dugu 15 segundo honela abiadura 6. Beste ontzi batean gordeko dugu.
Osagai-ontzira botako dugu tipula txikitua eta berakatz aleak eta programatuko dugu Txikitu Funtzioa.
Oliba-olioa eta tomatea gehituko ditugu eta guztia gorrituko dugu 5 minutu honela 120 °C eta abiadura 2.
Gehituko dituguseitana, piperra, txilea, kuminoa, gatza, piperbeltza eta ardoa, eta programatuko dugu 10 minutu honela 100 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1.
Gehituko ditugu babarrun xukatuak eta programatuko dugu 5 minutu, honela 100 °C, honekin Alderantzizko Biraketa eta abiadura 1.
Nahastuko dugu espatularekin eta zerbitzatuko dugu.
Aholkua: Txileari lagun egiteko jar daiteke seitan arroz zuri edo integralarekin.
Ingredientes (5 personas)
- 500 g seitan n
- 150 g tipula n
- 2 berakatz ale n
- 45 g oliba-olio n
- 200 g potoko tomate txikitu n
- ½ piper gorri (tiratan ebakia) n
- txile 1 n
- 1 kafe-koilarakadatxo 1 kumino n
- Gatza nahierara n
- Piperbeltza nahierara n
- 30 g ardo beltz (30 ml gutxi gorabehera.) n
- 500 g babarrun gorri egosita n
sReceta online en:
