Txitxirio- eta ziazerba-zopa sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Edalontzian botako ditugu tipulak zatituta, xukatutako txitxirioak, gatza eta ura. 20 minutuz 100 ºC-ra eta 2. abiaduran kozinatzeko programatuko dugu.
Nahasketa 2 minutuz birrinduko dugu: 3. abiaduran hasiko gara, eta pixkanaka abiadura handituko dugu 8. abiadurara iritsi arte.
Oliba-olioa eta ziazerbak gehituko dizkiogu, espatularekin irabiatuko dugu guztia, eta beste 5 minutuz 100 ºC-tara eta 2. abiaduran kozinatzeko programatuko dugu.
Oharra: Txitxirio batzuk gorde eta ziazerbekin batera bota ditzakegu.
Aholkua: Ziazerba izoztuak nahiz freskoak erabil ditzakegu. Ziazerba izoztuak erabiliko baditugu, kozinatzen hasi aurretik desizoztu behar ditugu. Ziazerba freskoak nahiago baditugu, baby ziazerbak aukera ditzakegu, lehenago egosten direlako.
Oharra: Errezetan adierazitako kantitateak errespetatu behar dira, ontziaren edukiera gainditu gabe. Krema birrintzeko, doitu abiadura pixkanaka eta segundo batzuk itxaron tapa ireki aurretik, likidoa egonkortu dadin.
Ingredientes (6 personas)
- 300 g tipula n
- Egositako eta xukatutako txitxirioen lata handi bat (800 g inguru.) n
- Gatza nahierara n
- 800 g ur n
- 35 g oliba-olio n
- 200 g baby ziazerba fresko n
sReceta online en:
