Txitxirio- eta ziazerba-zopa sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad per a principiants
Tiempo
Menys de 30 minuts
Txitxirio- eta ziazerba-zopa sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Edalontzian botako ditugu tipulak zatituta, xukatutako txitxirioak, gatza eta ura. 20 minutuz 100 ºC-ra eta 2. abiaduran kozinatzeko programatuko dugu. Nahasketa 2 minutuz birrinduko dugu: 3. abiaduran hasiko gara, eta pixkanaka abiadura handituko dugu 8. abiadurara iritsi arte. Oliba-olioa eta ziazerbak gehituko dizkiogu, espatularekin irabiatuko dugu guztia, eta beste 5 minutuz 100 ºC-tara eta 2. abiaduran kozinatzeko programatuko dugu. Oharra: Txitxirio batzuk gorde eta ziazerbekin batera bota ditzakegu. Aholkua: Ziazerba izoztuak nahiz freskoak erabil ditzakegu. Ziazerba izoztuak erabiliko baditugu, kozinatzen hasi aurretik desizoztu behar ditugu. Ziazerba freskoak nahiago baditugu, baby ziazerbak aukera ditzakegu, lehenago egosten direlako. Oharra: Errezetan adierazitako kantitateak errespetatu behar dira, ontziaren edukiera gainditu gabe. Krema birrintzeko, doitu abiadura pixkanaka eta segundo batzuk itxaron tapa ireki aurretik, likidoa egonkortu dadin.

Ingredientes (6 personas)

  1. 300 g tipula n
  2. Egositako eta xukatutako txitxirioen lata handi bat (800 g inguru.) n
  3. Gatza nahierara n
  4. 800 g ur n
  5. 35 g oliba-olio n
  6. 200 g baby ziazerba fresko n

sReceta online en: