Txitxirioak borrajarekin sukaldeko robotean

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Txitxirioak borrajarekin sukaldeko robotean

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Txitxirio egosiak lurrun-erretiluan jarri eta gerorako gordeko ditugu. Edalontzi garbi eta lehorrean jarriko ditugu zatitutako tipula eta urdaiazpiko ondua, eta sakatuko dugu Birrindu funtzioa. Espatula erabiliz edalontziko paretetan geratutako hondarrak jaitsiko ditugu. Oliba-olioa gehituko diogu eta 10 minutuz 120 ºC-tara eta 2. abiaduran kozinatzeko programatuko dugu. Borrajaren zurtoinak eta orriak bereiziko ditugu. Zurtoin zatituak (3 cm), tomatea, barazki-salda eta erramu-hostoa gehitu, eta nahi dugun gatz kantitatea botako diogu. Txitxirioak lurrun-erretiluan jarriko ditugu, eta honela programatuko dugu: 15 minutu 95 ºC-tara Alderantzizko Biraketa moduan eta 2. abiaduran. Txitxirioen erretilua kenduko dugu. Txitxirioak edalontzian botako ditugu, xehatutako (oso fin zatitutako) borraja-orriekin batera, eta honela programatuko dugu: 5 minutu 80 ºC-tara Alderantzizko Biraketa moduan eta 2. abiaduran. Berehala zerbitzatuko dugu

Ingredientes (5 personas)

  1. 400 g txitxirio egosi (latakoak, xukatu ondoren)n
  2. 100 g tipula
  3. 200 g urdaiazpiko ondu
  4. 3 baratxuri-atal
  5. 30 g oliba-olio
  6. 200 g borraja
  7. 200 g latako tomatea zatitan
  8. 400 g barazki-salda edo barazki-salda egiteko pastilla bat + 400 g ur)
  9. 1 erramu-hosto
  10. Gatza nahierara

sReceta online en: