Txokolate-budina fruitu gorriekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Nutri-score

- kcal
- 185 9%
- Azúcares
- 17,7g 20%
- Grasas
- 10g 14%
- Grasas saturadas
- 1,84g 9%
- Sal
- 0,31g 5%
Modo de preparación
Ireki ahuakatea, kendu hezurra eta azala, eta sartu irabiagailuaren edalontzian gainerako osagaiekin. Irabiatu krema homogeneo bat lortu arte.
Banatu nahasketa edalontzi txikietan (zerbitzatzeko erabiliko diren edalontzietan), estali eta sartu hozkailuan ordu batez.
Zerbitzatzeko, hautseztatu kakao-hautsa eta apaindu fruitu gorriekin eta menda fresko apur batekin
Azukrerik gabe, irinik gabe eta % 70eko fruta edukiarekin. Postre bat prestatzeko modu zaporetsu eta oso osasuntsu bat. Gainera, osagai guztiak gordin kontsumitzen direnez, ez da nutrizio-propietaterik galtzen prestaketan. Nutrizio-propietateak. Budinari testura ematen dion ahuakatea koipe kardio-osasungarri ugari izateagatik nabarmentzen da eta gainera, zuntza, E eta C bitamina eta potasioa eskaintzen ditu. Bestalde, gozotasuna ematen dioten datilek, azukre naturala, zuntza, E bitamina, potasioa, magnesioa, eta beste hainbat osagai dauzkate . Egokia beganoentzat.
Ingredientes (4 personas)
- 2 ahuakate
- 8 datil, hezurrik gabe
- 30 g kakao-hauts (azukrerik gabe)
- 160 ml hur-edari edo esne erdigaingabetu
- 10 ml banilla-estraktu (koilarakadatxo bat)
- Gatz apur bat
- <b>Apaintzeko:</b>
- Fruitu gorriak (andere-mahatsak, marrubiak, mugurdiak, ahabiak…)
- Menda freskoa
sReceta online en:
