Txokolate-budina fruitu gorriekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad per a principiants
Tiempo
Menys de 30 minuts
Nutri-score
Txokolate-budina fruitu gorriekin

Descargar

kcal
185 9%
Azúcares
17,7g 20%
Grasas
10g 14%
Grasas saturadas
1,84g 9%
Sal
0,31g 5%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Ireki ahuakatea, kendu hezurra eta azala, eta sartu irabiagailuaren edalontzian gainerako osagaiekin. Irabiatu krema homogeneo bat lortu arte.  Banatu nahasketa edalontzi txikietan (zerbitzatzeko erabiliko diren edalontzietan), estali eta sartu hozkailuan ordu batez.  Zerbitzatzeko, hautseztatu kakao-hautsa eta apaindu fruitu gorriekin eta menda fresko apur batekin
Azukrerik gabe, irinik gabe eta % 70eko fruta edukiarekin. Postre bat prestatzeko modu zaporetsu eta oso osasuntsu bat. Gainera, osagai guztiak gordin kontsumitzen direnez, ez da nutrizio-propietaterik galtzen prestaketan.  Nutrizio-propietateak. Budinari testura ematen dion ahuakatea koipe kardio-osasungarri ugari izateagatik nabarmentzen da eta gainera, zuntza, E eta C bitamina eta potasioa eskaintzen ditu. Bestalde, gozotasuna ematen dioten datilek, azukre naturala, zuntza, E bitamina, potasioa, magnesioa, eta beste hainbat osagai dauzkate . Egokia beganoentzat.

Ingredientes (4 personas)

  1. 2 ahuakate
  2. 8 datil, hezurrik gabe
  3. 30 g kakao-hauts (azukrerik gabe)
  4. 160 ml hur-edari edo esne erdigaingabetu
  5. 10 ml banilla-estraktu (koilarakadatxo bat)
  6. Gatz apur bat
  7.  
  8. <b>Apaintzeko:</b>
  9. Fruitu gorriak (andere-mahatsak, marrubiak, mugurdiak, ahabiak…)
  10. Menda freskoa

sReceta online en: