Urdaiazpiko kroketak sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Urdaiazpiko kroketak sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Osagai-ontzira botako dugu tipula txikitua, urdaiazpiko txikitua eta berakatza eta sakatuko duguTxikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin, eltzearen paretetan geratu diren hondarrak beheratuko ditugu. Gurina, gatza, piperbeltza eta moskat intxaurra gehituko ditugu eta programatuko dugu 10 minutu hara 120 ºChonela Alderantzizko Biraketa eta abiadura 3. Edalontzi neurtzailea taparen gainean makurtuta jarriko dugu, likidoa lurrundu dadin Irina gehituko diogu eta programatuko dugu minutu 1 honela 120 ºC, honela Alderantzizko Biraketa etaabiadura 3. Esnea gehituko diogu eta programatuko dugu 10 minutu a 95 ºC honela abiadura 3. Ontzi neurtzailea taparen gainean makurtuta jarriko dugu, likidoa lurrundu dadin. Ondoren programatuko dugu 1 minutu honela abiadura 7. Kopa batera pasako gara eta guztiz hozten utziko dugu (hozkailuan ere sar dezakegu). Beste ontzi batean arrautzak irabiatuko ditugu eta olioa berotuko dugu zartagin batean Orea moldatuko dugu bolatxoak edo kroketak eginda, arrautza irabiatuan pasa eta ondoren ogi xehean. Olio berotan frijituko ditugu eta paper xurgatzailaren gainean jarriko ditugu sobera duen olioa xukatzeko.

Ingredientes (10 personas)

  1. 200 g tipula
  2. 400 g urdaiazpiko
  3. 3 berakatz ale
  4. 100 g gurin
  5. Gatz eta piperra nahierara
  6. Moskat intxaurra nahierara
  7. 400 g irin legamirik gabe
  8. 900 g esne
  9. 4 arrautza
  10. 500 g frijitzeko olio
  11. 200 g ogi xehe
  12. Paper xurgagarria

sReceta online en: