Urdaiazpiko kroketak sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

Modo de preparación
Osagai-ontzira botako dugu tipula txikitua, urdaiazpiko txikitua eta berakatza eta sakatuko duguTxikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin, eltzearen paretetan geratu diren hondarrak beheratuko ditugu.
Gurina, gatza, piperbeltza eta moskat intxaurra gehituko ditugu eta programatuko dugu 10 minutu hara 120 ºChonela Alderantzizko Biraketa eta abiadura 3. Edalontzi neurtzailea taparen gainean makurtuta jarriko dugu, likidoa lurrundu dadin
Irina gehituko diogu eta programatuko dugu minutu 1 honela 120 ºC, honela Alderantzizko Biraketa etaabiadura 3.
Esnea gehituko diogu eta programatuko dugu 10 minutu a 95 ºC honela abiadura 3. Ontzi neurtzailea taparen gainean makurtuta jarriko dugu, likidoa lurrundu dadin.
Ondoren programatuko dugu 1 minutu honela abiadura 7. Kopa batera pasako gara eta guztiz hozten utziko dugu (hozkailuan ere sar dezakegu).
Beste ontzi batean arrautzak irabiatuko ditugu eta olioa berotuko dugu zartagin batean
Orea moldatuko dugu bolatxoak edo kroketak eginda, arrautza irabiatuan pasa eta ondoren ogi xehean.
Olio berotan frijituko ditugu eta paper xurgatzailaren gainean jarriko ditugu sobera duen olioa xukatzeko.
Ingredientes (10 personas)
- 200 g tipula
- 400 g urdaiazpiko
- 3 berakatz ale
- 100 g gurin
- Gatz eta piperra nahierara
- Moskat intxaurra nahierara
- 400 g irin legamirik gabe
- 900 g esne
- 4 arrautza
- 500 g frijitzeko olio
- 200 g ogi xehe
- Paper xurgagarria
sReceta online en:
