Gazpatxoa
- Primer plat
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
- Precio baix
- Precio baix
- Nutri-score
- kcal
- 304 15%
- Azúcares
- 10,72 12%
- Grasas
- 22,16 32%
- Grasas saturadas
- 3,18 16%
- Sal
- 0,44 7%
Modo de preparación
Tomateak garbitu eta lehortu. Txikitu. Gorde.
Tipula eta baratxuri-alea zuritu. Zatietan ebaki.
Piper berdea garbitu eta zuritu, haziak kendu eta zatietan ebaki.
Luzokerra garbitu eta zuritu, haziak kendu eta zatietan ebaki.
Osagai guztiak irabiagailu batean sartu, eta gehieneko abiaduran irabiatu, egitura liso eta belusatua lortu arte.
Gatza gehitu, behar bada.
Ingredientes (6 personas)
- 1 kg E.Natur tomate udarekara heldu
- 1 piper berde
- 1 tipula txiki
- 1 luzoker txiki
- 1/2 E. Natur baratxuri-ale
- 2 ogi-xerra (aurreko eguneko ogiarenak)
- 8 koilarakada oliba-olio
- 4 koilarakada ozpin
- 1 koilaratxo gatz
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/