Gerezi gazi-gozoak
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- Més de 2 hores
- Precio baix
- Precio baix
- Nutri-score

- kcal
- 147g 7%
- Azúcares
- 23,1g 26%
- Grasas
- 5,12g 7%
- Grasas saturadas
- 0,65g 3%
- Sal
- 0,25g 4%
Modo de preparación
Gereziak garbitu, hezurra kendu eta gainerako osagaiekin nahastu.
Marinatu gutxienez bi orduz. Gero egosi 20 minutuz.
Gereziak kontsumitzeko modu desberdina, tosta gaztarekin, jogurtarekin, gatzatuarekin, bakarrik... baita haragi eta entsaladekin ere elkartu daiteke eta. Gainera, probetxu handiko aukera ona da, prestatu ondoren egun batzuk irauten baitute. Nutrizio-propietateak. Gereziek zuntza, potasioa eta eragin antioxidatzailedun fitokimikoak dituzte, hala nola antozianinak, bere kolorearen erantzule direnak, eta konposatu fenolikoak.
Ingredientes (4 personas)
- •t 500 g gerezinn
- •tModenako ozpin koilarakada 1n
- •t2 Koilaratxokada eztin
- •t2 Koilarakada oliba-olio birjinan
- •tGatz-apur 1
- <b>Espeziak zure gustura, gure proposamena:</b>
- otKanela puska 1nn
- otPiperbeltz beltz baiak
- not2 Iltzen
- otJengibre puska 1
sReceta online en:
