Arabako ardoan eta lemon curden marinatutako marrubien triflea

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Nutri-score
Arabako ardoan eta lemon curden marinatutako marrubien triflea

Descargar

kcal
612 31%
Azúcares
56,3g 63%
Grasas
26,6g 38%
Grasas saturadas
12,8g 64%
Sal
0,22g 4%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Marrubiak marinatuko ditugu Arabako Errioxako ardo beltzean, laranja-zukuan eta azukre pixka batean ordubetez. Ontzitxoetan marrubi koilarakada bat jarriko dugu marinatutako zukua, txikitutako galletak, lemon curd koilarakada bat, fruitu gorriak, harrotutako esne-gaina, galletak eta menda apur batekin.   Lemon curd egiteko: Bi limoiren azala birrinduko dugu, lau limoien zukua egin eta iragazi egingo dugu zukua. Katilu batean limoi zukua, arto-irina, limoi-birrindura, arrautza-gorringoak eta azukrea jarriko ditugu. Dena loditutakoan su beroan jarriko dugu eta etengabe eragingo diogu kremaren ehundura lortu arte (7-10 minutu behar dira horretarako). Sutatik kendu eta hozkailuan sartuko dugu estalita, zerbitzatu arte.

Ingredientes (4 personas)

  1. - 250 g marrubi
  2. - 150 g mugurdi
  3. - 150 g ahabi
  4. - 150 g harrotzeko esne-gain
  5. - Gurinezko galleta txikituta
  6. - 300 ml laranja-zuku
  7. - 40 g azukre
  8. - Menda orri batzuk
  9. - Lemon curd:
  10. - 4 limoi (250 ml zuku)
  11. - Litro erdi ur
  12. - 3 arrautza-gorringo
  13. - 100 g azukre
  14. - 100 g arto-irin

sReceta online en: