Barazki eta gazta clafoutisa
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora
- Precio baix
- Precio baix
- Nutri-score
- kcal
- 379 19%
- Azúcares
- 9,23 10%
- Grasas
- 29,3 42%
- Grasas saturadas
- 14,3 72%
- Sal
- 0,85 14%
Modo de preparación
Berotu labea 200 gradutan
. Koipeztatu ertzak arinki gurinez.
Jarri gurina zartagin batean eta sueztitu tipula, garden geratu arte. Orduan, erantsi kuiatxoa eta utzi suan beste hainbat minutuz.
Irabiatu esne-gaina, esnea, arto-irina eta arrautzak gatzarekin eta piperbeltzarekin batera.
Jarri tipula, kuiatxoa, feta gazta eta tomateak laberako erretilu batean. Bota nahasketa barazkien gainean.
Laberatu 35 bat minutuz 200 gradutan.
Zerbitzatu albaka fresko apur batekin
Quiche baten antzeko prestaketa bat da, baina zertxobait leunagoa, masarik erabiltzen ez duelako. Hala ere, noizean behin hartzeko errezeta bat da, neurrizko energia-kopurua eta koipeen eta koipe aseen eduki nabarmena duelako. Nutrizio-propietateak. Barazki eta esneki anoa bana. Esnekiak, oro har, gaztatik datoz, eta kaloriak eta koipea ematen diote errezetari. Dena den, esnearen koipea ez da beste koipe ase batzuk bezain kaltegarria eta kalitate handiko proteina eskaintzen du. Amarrua. Gurinaren ordez, oliba-olioa eta esne-gainaren ordez, lurrundutako esnea erabiliz gero, errezeta arinduko dugu, koipea murriztuz eta propietate onuragarriak gehituz. Egokia Arrautza-esne begetarianoentzat.
Ingredientes (4 personas)
- 350 g koktel-tomate
- 1 kuiatxo txiki
- 1/2 tipula
- 25 g gurin
- 60 g ahuntz-gazta zilindro
- 60 g feta gazta
- 2 arrautza
- 165 ml esne-gain
- 200 ml esne
- 2 koilarakada lau arto-irin
- Albaka freskoa
- Piperbeltza
- Gatza
- Oliba-olioa
sReceta online en:
