Barazki eta gazta clafoutisa

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Precio baix
Precio baix
Nutri-score

Descargar

kcal
379 19%
Azúcares
9,23 10%
Grasas
29,3 42%
Grasas saturadas
14,3 72%
Sal
0,85 14%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Berotu labea 200 gradutan . Koipeztatu ertzak arinki gurinez.  Jarri gurina zartagin batean eta sueztitu tipula, garden geratu arte. Orduan, erantsi kuiatxoa eta utzi suan beste hainbat minutuz.  Irabiatu esne-gaina, esnea, arto-irina eta arrautzak gatzarekin eta piperbeltzarekin batera.  Jarri tipula, kuiatxoa, feta gazta eta tomateak laberako erretilu batean. Bota nahasketa barazkien gainean.  Laberatu 35 bat minutuz 200 gradutan.  Zerbitzatu albaka fresko apur batekin
Quiche baten antzeko prestaketa bat da, baina zertxobait leunagoa, masarik erabiltzen ez duelako. Hala ere, noizean behin hartzeko errezeta bat da, neurrizko energia-kopurua eta koipeen eta koipe aseen eduki nabarmena duelako.  Nutrizio-propietateak. Barazki eta esneki anoa bana. Esnekiak, oro har, gaztatik datoz, eta kaloriak eta koipea ematen diote errezetari. Dena den, esnearen koipea ez da beste koipe ase batzuk bezain kaltegarria eta kalitate handiko proteina eskaintzen du.  Amarrua. Gurinaren ordez, oliba-olioa eta esne-gainaren ordez, lurrundutako esnea erabiliz gero, errezeta arinduko dugu, koipea murriztuz eta propietate onuragarriak gehituz.  Egokia Arrautza-esne begetarianoentzat.

Ingredientes (4 personas)

  1. 350 g koktel-tomate
  2. 1 kuiatxo txiki
  3. 1/2 tipula
  4. 25 g gurin
  5. 60 g ahuntz-gazta zilindro
  6. 60 g feta gazta
  7. 2 arrautza
  8. 165 ml esne-gain
  9. 200 ml esne
  10. 2 koilarakada lau arto-irin
  11. Albaka freskoa
  12. Piperbeltza
  13. Gatza
  14. Oliba-olioa

sReceta online en: