Amanida de pit de gall dindi i mango
- Primer plat
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 223 11%
- Azúcares
- 10g 11%
- Grasas
- 9g 13%
- Grasas saturadas
- 1,8g 9%
- Sal
- 0,5g 8%
Modo de preparación
Trossegem el pit de gall dindi, el mango pelat i els enciams variats tot a daus regulars.
Partim els tomàquets per la meitat.
Amanim els enciams variats i els tomàquets amb l'oli, el vinagre i la sal.
Col·loquem el pit de gall dindi i la pinya sobre l'enciam i finalment ho decorem amb els tomàquets.
Ho servirem amanit al moment perquè els enciams mantinguin la textura.
Les amanides són plats de gran acceptació. S’hi pot incloure una gran varietat d'aliments i hortalisses en cru, per la qual cosa l'organisme pot obtenir d’una manera senzilla nutrients beneficiosos. A més es poden prendre en qualsevol època de l'any amb aliments de temporada. En aquest cas, a més del tradicional enciam i dels tomàquets, tots dos rics en vitamines, minerals i substàncies antioxidants, l'amanida inclou també una fruita tropical com és el mango. El mango, a més de donar un toc de color i sabor a l'amanida, farà que la presència de vitamines i minerals sigui encara més gran. Un plat nutritiu, saborós i lleuger.
Ingredientes (4 personas)
- 400 g d'enciams variats
- 175 g de tomàquet cirerol
- 350 g de pit de gall dindi
- 400 g de mango
- 30 ml d'oli d'oliva
- 20 ml de vinagre
- Un polsim de sal
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
