Antxoak Eroski NATUR beteta
- Hasierakoa
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad media
- Tiempo
- 30 minututik ordubetera
- Nutri-score
- kcal
- 444 22%
- Azúcares
- 3,41g 4%
- Grasas
- 25,4g 36%
- Grasas saturadas
- 4,62g 23%
- Sal
- 2,03g 34%
Modo de preparación
Antxoak garbitu: burua, tripak eta erdiko hezurra kenduko dizkiegu. Uretan pasa. Pikillo piperrak erditik ebakiko ditugu. Pikillo piperra jarriko dugu antxoa baten gainean eta beste batekin estaliko dugu. Bota gatza, pasa irinetan eta arrautzetan eta frijitu urre kolorea hartu arte.
Sartu ogi xerrak labean kolorea hartzen hasi arte. Igurtzi ogia baratxuridun maionesarekin eta jarri gainean frijitutako antxoa. Zerbitzatu.
Ingredientes (4 personas)
- 24 antxoa Eroski NATUR
- 12 pikillo piper-gorri
- 12 rebanadas de pan
- 12 ogi-xerra
- 2 arrautza
- irina
- oliba-olioa
- gatza
- maionesa baratxuriarekin
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
