Batut fresc de síndria amb iogurt
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 137 7%
- Azúcares
- 21g 24%
- Grasas
- 3,4g 5%
- Grasas saturadas
- 2g 10%
- Sal
- 0,1g 2%
Modo de preparación
Pelem la síndria i en fem un batut juntament amb la llimona pelada.
Barregem el sucre amb els iogurts, i ho batem fins que es formi una crema. Mesclem el batut de síndria amb la meitat de la crema de iogurt batut fins que quedi homogeni.
Introduïm aquesta mescla al frigorífic durant 1 hora.
Posem una base de iogurt batut en el got i aboquem al damunt la crema de síndria.
Una recepta fresca, ideal per a l'estiu. Molt fàcil i saborosa, és una manera diferent d'incorporar la síndria, i que serveix tant d'aperitiu com per a les postres. Amb totes les propietats beneficioses de la síndria i del iogurt, apta per a tota la família. Si no es vol fer servir sucre se'n pot prescindir i substituir-lo per un edulcorant o bé endolcir el batut amb panses o dàtils.
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
