Batut de llet amb iogurt i avellanes
- Postres
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 308 15%
- Azúcares
- 20g 22%
- Grasas
- 20g 28%
- Grasas saturadas
- 5g 23%
- Sal
- 0,1g 2%
Modo de preparación
Posem al vas de la batedora la llet desnatada, el iogurt natural acabat de treure de la nevera i el sucre morè al gust i ho batem.
Ho aboquem a les copes amb què ho servirem i hi afegim per sobre unes avellanes torrades una mica triturades.
Unes postres, un esmorzar o un mos entre hores, interessant per l'aportació de lactis i avellanes i pel greix cardiosaludable de les avellanes. Per arrodonir-ho des del punt de vista de la salut, n'hi hauria prou amb prescindir del sucre i afegir-hi, per exemple, fruita fresca tallada, que a més aportarà sabor per no "trobar a faltar" el sucre.
Ingredientes (4 personas)
- 400 ml de llet
- 400 g de iogurt natural
- 40 g de sucre morè
- 100 g d'avellanes
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
