Batut de llet amb iogurt i avellanes

  • Postres
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad para principiantes
Tiempo
Menys de 30 minuts
Batut de llet amb iogurt i avellanes

Descargar

kcal
308 15%
Azúcares
20g 22%
Grasas
20g 28%
Grasas saturadas
5g 23%
Sal
0,1g 2%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Posem al vas de la batedora la llet desnatada, el iogurt natural acabat de treure de la nevera i el sucre morè al gust i ho batem. Ho aboquem a les copes amb què ho servirem i hi afegim per sobre unes avellanes torrades una mica triturades.
Unes postres, un esmorzar o un mos entre hores, interessant per l'aportació de lactis i avellanes i pel greix cardiosaludable de les avellanes. Per arrodonir-ho des del punt de vista de la salut, n'hi hauria prou amb prescindir del sucre i afegir-hi, per exemple, fruita fresca tallada, que a més aportarà sabor per no "trobar a faltar" el sucre.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 400 ml de llet
  2. 400 g de iogurt natural
  3. 40 g de sucre morè
  4. 100 g d'avellanes

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/