Broqueta de llagostins i pinya

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad
Tiempo
Broqueta de llagostins i pinya

Descargar

kcal
100 5%
Azúcares
5,1g 6%
Grasas
4,5g 6%
Grasas saturadas
0,7g 4%
Sal
1g 14%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Pelem els llagostins en cru, els enfilem en una broqueta, juntament amb uns daus de pinya neta i tallada a trossos regulars de la mateixa mida que els llagostins. Amb un pinzell de cuina greixem lleugerament les broquetes amb oli d'oliva verge aromatitzat amb llimona i les col·loquem en una paella o planxa a foc fort durant 2 minuts. Les tombem, de manera que quedin cuites pels dos costats, i les salem alhora que se'n cou la superfície. També podem coure les broquetes al forn a 200 ºC durant 10 minuts. Una vegada cuites les traiem de la planxa o del forn i les amanim amb sal gruixuda, pebre vermell i un raig d'oli d'oliva verge. Es poden acompanyar amb salses derivades de la maionesa, com ara salsa de maionesa amb wasabi o amb curri, o amb salses derivades del iogurt.
El llagostí destaca pel contingut en iode i proteïnes d'alta qualitat. Conté colesterol, i això ho han de tenir en compte aquells consumidors amb hipercolesterolèmia. Es prepara amb pinya, una fruita que aporta fibra, potassi, i vitamina C. És una recepta poc calòrica i pràcticament sense greix, alhora que vistosa i molt saborosa.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 400 g de llagostins pelats
  2. 300 g de pinya natural pelada
  3. Un pessic de sal
  4. 2 g de pebre vermell dolç i picant
  5. 20 ml d'oli d'oliva verge aromatitzat amb llimona

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/