Broqueta de llagostins i pinya
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 100 5%
- Azúcares
- 5,1g 6%
- Grasas
- 4,5g 6%
- Grasas saturadas
- 0,7g 4%
- Sal
- 1g 14%
Modo de preparación
Pelem els llagostins en cru, els enfilem en una broqueta, juntament amb uns daus de pinya neta i tallada a trossos regulars de la mateixa mida que els llagostins. Amb un pinzell de cuina greixem lleugerament les broquetes amb oli d'oliva verge aromatitzat amb llimona i les col·loquem en una paella o planxa a foc fort durant 2 minuts. Les tombem, de manera que quedin cuites pels dos costats, i les salem alhora que se'n cou la superfície. També podem coure les broquetes al forn a 200 ºC durant 10 minuts.
Una vegada cuites les traiem de la planxa o del forn i les amanim amb sal gruixuda, pebre vermell i un raig d'oli d'oliva verge. Es poden acompanyar amb salses derivades de la maionesa, com ara salsa de maionesa amb wasabi o amb curri, o amb salses derivades del iogurt.
El llagostí destaca pel contingut en iode i proteïnes d'alta qualitat. Conté colesterol, i això ho han de tenir en compte aquells consumidors amb hipercolesterolèmia. Es prepara amb pinya, una fruita que aporta fibra, potassi, i vitamina C. És una recepta poc calòrica i pràcticament sense greix, alhora que vistosa i molt saborosa.
Ingredientes (4 personas)
- 400 g de llagostins pelats
- 300 g de pinya natural pelada
- Un pessic de sal
- 2 g de pebre vermell dolç i picant
- 20 ml d'oli d'oliva verge aromatitzat amb llimona
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
