Crema de mongetes blanques amb verdures
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

- kcal
- 256 13%
- Azúcares
- 3,8g 4%
- Grasas
- 3,5g 5%
- Grasas saturadas
- 0,4g 2%
- Sal
- 0,5g 8%
Modo de preparación
En una cassola posem a coure la ceba sencera, el tomàquet sencer, la carbassa a trossos, l'all, el julivert i el pebre vermell. Ho traiem del foc i ho deixem reposar uns deu minuts al costat de les mongetes blanques cuites. Després ho passem per la batedora amb un raig d'oli d'oliva i ho salem al gust. Se serveix el plat calent.
Els purés de llegums amb verdures són un plat molt nutritiu, ja que a les propietats excel·lents dels llegums se sumen les vitamines, els minerals i la fibra de les verdures escollides per a la mescla. Fins i tot d'aquesta forma se suavitza el plat i pot ser ben acceptat pels estómacs més delicats. D'una manera o d’una altra, per alimentar-se bé es recomana incloure llegums almenys tres vegades a la setmana com a plat principal, i fer els purés amb batedora per no deixar perdre la fibra ni altres nutrients.
Ingredientes (4 personas)
- 650 g de mongetes blanques cuites
- 150 g de carbassa
- 100 g de tomàquet
- 100 g de ceba
- julivert
- 1 gra d'all
- pebre vermell dolç
- 40 g de tomàquet al natural en conserva
- 10 ml d'oli d'oliva
- Un pessic de sal
sReceta online en:
