Entrant de meló amb pernil ibèric

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad
Tiempo
Entrant de meló amb pernil ibèric

Descargar

kcal
162 8%
Azúcares
8,2g 9%
Grasas
12g 17%
Grasas saturadas
2g 11%
Sal
1g 16%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Tallem el meló a bastons regulars o amb l'estri per treure els cors de les pomes. Emboliquem cada tros de meló amb un tall de pernil i posem els dos ingredients en una broqueta amb mig tomàquet cirerol. Ho posem, tapat, a la nevera. Se servirà com a mínim passats 30 minuts, ja que és un plat que cal consumir fred. Podem acompanyar les broquetes amb una amanida de fulles d'enciams variats.
Aquest entrant o primer, resulta refrescant i saborós a causa de la barreja encertada dels ingredients. Es tracta d'una recepta deliciosa, senzilla i ràpida de preparar, un plat molt nutritiu i ric en vitamines i minerals. El meló conté una gran quantitat d'aigua, de manera que té un valor calòric baix. És una font d'àcid fòlic, vitamina C, potassi i hidrats de carboni. El meló crea amb el pernil ibèric una combinació perfecta de sabor dolç i salat. El pernil ibèric és un producte ric en proteïnes d'alt valor biològic i en greixos de bona qualitat, ja que majoritàriament conté greixos monoinsaturats, encara que també és ric en sal i ha de ser consumit amb certa moderació. Aquest plat deliciós és adequat per a totes les edats pel seu valor nutritiu i és una forma alternativa de fomentar el consum de fruita per a les persones que no acostumen a prendre'n.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 800 g de melón
  2. 200 g de pernil ibèricn
  3. 80 g de tomàquet cirerol (8 tomàquets)

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/