Ous remenats amb patata cuita i saltada amb caiena
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 165 8%
- Azúcares
- 0,8g 1%
- Grasas
- 7g 10%
- Grasas saturadas
- 1,8g 9%
- Sal
- 0,5g 8%
Modo de preparación
Escorrem les patates en conserva i les tallem a quarts. En una paella amb una mica d'oli d'oliva saltem les patates i, quan comencin a estar calentes, traiem la paella del foc, hi afegim el pebre de caiena i el punt de sal. Traiem les patates de la paella i a la mateixa paella amb una mica més d'oli fem uns ous ferrats. Quan comencin a quallar-se els trenquem amb l'ajuda de l'escumadora. Aquests ous trencats els barregem amb les patates i ho servim a l'instant amb una mica de julivert trossejat, empolvorat per sobre.
Aquesta recepta resulta molt completa per la combinació dels seus ingredients: hidrats de carboni complexos de la patata i proteïnes d'excel·lent qualitat dels ous. La proteïna que conté l'ou s'anomena patró, i és la més completa pel seu contingut en aminoàcids i de millor assimilació. La patata cuita absorbeix menys oli que la patata crua, de manera que es redueixen notablement les calories finals de l'àpat. Tot i això, obtenim un plat energètic amb contingut en greix abundant procedent del rovell dels ous i de l'oli del fregit. Per completar el menú recomanem un primer plat a base d'amanida o verdures i una fruita fresca o iogurt per postres.
Ingredientes (4 personas)
- 400 g patata en conserva
- 4 ous
- 40 ml oli d'oliva (4 cullerades)
- Una mica de sal
- Pebre de caiena
- Julivert
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
