Jogurta fruitu lehorrekin eta olo-malutekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad para principiantes
Tiempo
30 minutu baino gutxiago
Jogurta fruitu lehorrekin eta olo-malutekin

Descargar

kcal
381 19%
Azúcares
20g 22%
Grasas
24g 34%
Grasas saturadas
8g 38%
Sal
0,2g 4%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

2 jogurtak ontzi batera bota eta ongi nahastuko dugu. Fruitu lehorrak birrindu, mahaspasak xehatu, olo-malutekin nahastu, eta jogurtera botako dugu nahasketa.
Errezeta honek erabilera asko izan ditzake, nahikoa osoa delako, eta gosaritarako, askaritarako, hamaiketarako edo azkenbururako balio dezake. Gainera, aukera oso ona da fruitu lehorrak dietan gehitzeko, oro har, oso gutxi kontsumitzen ditugulako, eta jogurtari azukrea botatzea ekiditeko, gabe jateko ohiturarik ez badugu edo azukredun azkenburuak soilik jateko ohitura badugu, mahaspasek gozatu egiten baitute. Ikuspegi nutrizionaletik errezeta aberatsa da proteinetan, hala animalia-jatorrikoak (jogurta) nola landare-jatorrikoak (fruitu lehorrak, oloa), koipe kardioosasuntsu asko ditu (fruitu lehorrak) eta jogurtak berak eta mahaspasek berez duten azukrearekin soilik.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 1 kg jogurt natural oso (8 jogurt)
  2. 140 g fruitu lehor
  3. 100 g olo-maluta
  4. 50 g mahaspasa

sReceta online en: