Legatz frijitua ganba-ogiarekin eta loreekin
- Bigarren platera
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago
Modo de preparación
Artoa, baratxuri berriak eta barrengorriak salteatuko ditugu olioarekin eta saltsa gazi-gozo zorrotada batekin, al dente geratu arte. Ganba-ogia hautsi eta geroko gordeko ditugu. Legatza ganba-ogiarekin arrautzeztatu eta 180 gradutan frijituko dugu. Platerean barazkiak jarri eta guztiari saltsa botako diogu. Amaitzeko, belar eta lore jangarriak gehituko ditugu.
Ingredientes (4 personas)
- 180 g-ko lau legatz trontzo
- Ganba-ogia
- 10 txanpiñoi
- 4 arto txiki
- 4 baratxuri berri
- Saltsa gazi-gozoa
- Lore jangarriak (berbena, pentsamenduak, tageteak)
- Arrautzeztatzeko irina eta arrautza
- Belar aromatikoak
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
