Legatz frijitua ganba-ogiarekin eta loreekin

  • Bigarren platera
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
30 minutu baino gutxiago

Descargar

de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Artoa, baratxuri berriak eta barrengorriak salteatuko ditugu olioarekin eta saltsa gazi-gozo zorrotada batekin, al dente geratu arte. Ganba-ogia hautsi eta geroko gordeko ditugu. Legatza ganba-ogiarekin arrautzeztatu eta 180 gradutan frijituko dugu. Platerean barazkiak jarri eta guztiari saltsa botako diogu. Amaitzeko, belar eta lore jangarriak gehituko ditugu.

Ingredientes (4 personas)

  1. 180 g-ko lau legatz trontzo
  2. Ganba-ogia
  3. 10 txanpiñoi
  4. 4 arto txiki
  5. 4 baratxuri berri
  6. Saltsa gazi-gozoa
  7. Lore jangarriak (berbena, pentsamenduak, tageteak)
  8. Arrautzeztatzeko irina eta arrautza
  9. Belar aromatikoak

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/