Marrubi- eta jogurt-kopak

  • Postrea
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad para principiantes
Tiempo
30 minutu baino gutxiago
Marrubi- eta jogurt-kopak

Descargar

kcal
126 6%
Azúcares
14g 15%
Grasas
3,5g 5%
Grasas saturadas
1,6g 8%
Sal
0g 1%
de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Marrubiak garbitu, moztu eta azukrearekin eta ardo-ozpin tanta batzuekin nahastuko ditugu, eta 20 minutuz giro-tenperaturan beratzen utzi. Jogurtak irabiatuko ditugu, krematsu bihurtu arte. Kopa muntatuko dugu: bi marrubi-geruza, gainean jogurt-krema, eta olo-malutak erdian, marrubiak eta jogurta bereizteko. Hozkailuan edukiko ditugu kopak, zerbitzatzeko unea iritsi arte, eta marrubi-zatitxo batzuekin, fruitu kurruskariekin, olo-malutekin... apainduko ditugu.
Jogurtaren elikadura-propietateen artean, azpimarratzekoak dira kalitate handiko proteinak, kaltzioa eta A eta D bitaminak. Marrubiekin prestatzen da, C bitamina ugari eta eragin antioxidatzailea dituen sasoiko fruta bat, alegia. Horrez gain, olo-malutak ere botatzen zaizkio, eta horrek kaloriak eransten dizkio, oloaren karbohidrato konplexuei esker. Arazorik gabe kontsumi daiteke, kointraindikatuta ez dugun bitartean, behi-esneari alergia izateagatik, esaterako.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 4 jogurt natural (500 gramo)
  2. 400 g marrubi heldu
  3. 10 g azukre
  4. 50 g olo-maluta
  5. Ardo zurizko ozpin tanta batzuk

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/