Meloi eta jogurt tarta hotza
- 0 View visita
- Región
-
- Dificultad
- Dificultad media
- Tiempo
- 30 minututik ordubetera
Modo de preparación
Irabiatu arrautzak eta bota irina eta azukrea masa homogeneoa lortu arte.
Bota masa ontzi batera. Sartu labean 12 minutuz 170ºC-tan.
Zatitu meloia dadotan.
Hidratatu gelatina uretan 5 minutuz.
Kendu ura eta bota esne beroa. Nahastu disolbatu arte.
Bota esnea jogurtari eta nahastu.
Harrotu esnegaina azukrea botata.
Bota jogurta eta nahastu goxo-goxo.
Bota meloia eta nahastu berriro.
Bota ontzira eta utzi 24 orduz hozten.
Jarri meloia gainazalean eta mentaz egin.
Zerbitzatu.
Ingredientes (6 personas)
- <strong>Oinarria</strong>
- 2 arrautz
- 55 g azukre
- 50 g irin
- <strong>Barrukoa</strong>
- 450 g jogurt natural
- 220 g azukre
- 100 ml esne
- 9 gelatina orri
- 500 ml harrotzeko esnegain
- ½ meloi Eroski NATUR
- <strong>Estaltzeko</strong>
- Nahi adina Eroski NATUR meloi
- menta fresko koilarakada bat
sReceta online en:
