Bolets amb allada

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
Menys de 30 minuts
Bolets amb allada

Descargar

kcal
77 4%
Azúcares
6,7g 8%
Grasas
0,7g 1%
Grasas saturadas
0,1 1%
Sal
0,4g 7%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Netegem els bolets amb un drap de cuina o amb paper de cuina; si pot ser, no els submergirem en aigua. Piquem els grans d'all. Posem l'oli en una paella o cassola de fang i, quan estigui calent, hi afegim l'all picat, l'ofeguem una mica i hi afegim els bolets i deixem que es facin lentament. Quan estiguin gairebé fets hi afegim el got de vi blanc i, quan s'hagi consumit el suc que deixen anar, salpebrem i hi afegim el julivert. Fem unes voltes i ho servim immediatament a la mateixa cassola de fang, si és possible. Es poden servir com a aperitiu o com a guarnició de plats de carn, aus i ous.
Els bolets són aliments molt apropiats per presentar com a entrant o bé per servir com a guarnició de diversos aliments. El seu contingut en aigua és elevat, la qual cosa fa que presentin un valor calòric molt baix. A més, són una bona font de vitamines, minerals i substàncies antioxidants, molt beneficioses per a la salut. En aquesta recepta, els bolets s'acompanyen simplement d'uns grans d'all, una mica de julivert i vi blanc, que a més de no augmentar el valor calòric del plat, aconsegueixen aportar un gust intens i molt agradable.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 800 g de bolets
  2. 2 grans d'all
  3. 100 ml de vi blanc
  4. 40 ml d'oli d'oliva
  5. Julivert
  6. Una mica de sal

sReceta online en: