Bolets amb allada
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 77 4%
- Azúcares
- 6,7g 8%
- Grasas
- 0,7g 1%
- Grasas saturadas
- 0,1 1%
- Sal
- 0,4g 7%
Modo de preparación
Netegem els bolets amb un drap de cuina o amb paper de cuina; si pot ser, no els submergirem en aigua.
Piquem els grans d'all.
Posem l'oli en una paella o cassola de fang i, quan estigui calent, hi afegim l'all picat, l'ofeguem una mica i hi afegim els bolets i deixem que es facin lentament.
Quan estiguin gairebé fets hi afegim el got de vi blanc i, quan s'hagi consumit el suc que deixen anar, salpebrem i hi afegim el julivert. Fem unes voltes i ho servim immediatament a la mateixa cassola de fang, si és possible.
Es poden servir com a aperitiu o com a guarnició de plats de carn, aus i ous.
Els bolets són aliments molt apropiats per presentar com a entrant o bé per servir com a guarnició de diversos aliments. El seu contingut en aigua és elevat, la qual cosa fa que presentin un valor calòric molt baix. A més, són una bona font de vitamines, minerals i substàncies antioxidants, molt beneficioses per a la salut. En aquesta recepta, els bolets s'acompanyen simplement d'uns grans d'all, una mica de julivert i vi blanc, que a més de no augmentar el valor calòric del plat, aconsegueixen aportar un gust intens i molt agradable.
Ingredientes (4 personas)
- 800 g de bolets
- 2 grans d'all
- 100 ml de vi blanc
- 40 ml d'oli d'oliva
- Julivert
- Una mica de sal
sReceta online en:
