Sagar-tarta berezia
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago
- Precio medio
- Precio medio
Modo de preparación
Arto-irina zuku apur batekin nahastuko dugu, oso ongi disolbatu arte. Ondoren, gorringoak eta azukrea gehituko dugu, eta irakin egingo dugu nahasteari utzi gabe. Irakin ostean, ontzi batean jarriko dugu eta hozkailuan gordeko dugu. Azukrez hautseztatutako enpanadillak labean sartuko ditugu 10 minutuz eta almibarrarekin margotuko dugu. Sagarra zuritu, dado txikitan moztu eta gurinarekin salteatuko dugu. Kolorea hartzen hasten denean, desglasatu egingo dugu sagardoarekin, loditu arte. Pastel krema nahastu eta mahuka batean sartuko dugu. Platerean krema tanta bat jarriko dugu azpian, gainean oinarrietako bat jartzeko. Erdian sagar karamelizatua jarriko dugu eta sagarrezko pastel-kremarekin inguratuko dugu. Beste bi aldiz egingo dugu hori, eta azkenik azukre-hautsarekin hautseztatuko dugu eta izozkia jarriko diogu.
Ingredientes (4 personas)
- 1 pakete enpanadilla
- 2 Granny Smith sagar
- 40 g gurin
- 500 g sagar-zuku
- 120 g arrautza-gorringo
- 50g almibar
- 20 g azukre-hauts
- 40 g arto-irin
- 80 g azukre
- 50 g sagardo
- Banilla-izozkia
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
