Jogurta intxaurrekin baso txikietan
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 221 11%
- Azúcares
- 10g 11%
- Grasas
- 14g 20%
- Grasas saturadas
- 6g 28%
- Sal
- 0,1g 2%
Modo de preparación
Gailetak papurtu eta mamiak baso txiki batzuen hondoan jarriko ditugu. haien gainean gazta krematsuarekin irabiatutako jogurt greziarra botako dugu. Basoak estali eta, azkenburuko freskoa nahi badugu, hozkailuan sartuko ditugu ordubetez, gutxienez (bestela, dagoen bezala zerbitzatuko dugu). Zerbitzatzeko unean, intxaur zuritu eta zatituak zabalduko ditugu ontzi bakoitzean jogurt-kremaren gainean.
Jogurt greziarraren elikadura-osaeran kaltzioaren, potasioaren, iodoaren, zinkaren, magnesioaren, sodioaren, fosforoaren eta A, B3, B9 eta D bitaminen presentzia nabarmentzen da. Koipe asko duen elikagaia da, dentsitate handikoa eta zapore ederrekoa. Intxaurrek fosforo, magnesio eta B6 bitamina asko dute. Burdina, proteinak, gantz osasungarriak, kaltzioa, zuntza, potasioa, zinka eta A, B3, B5, B7, B9, C, E eta K bitaminak ere baditu. Gailetek kaloriak, azukrea eta koipea gehitzen dizkiote errezetari, baina baita burdina, magnesioa, sodioa, potasioa eta B3, B7 eta K bitaminak ere. Koipe- eta azukre-eduki handiko eta kaloria dezenteko azkenburukoa da eta, horregatik, neurrian kontsumitzea gomendatzen da.
Ingredientes (4 personas)
- 250 g jogurt greziar naturala (2 jogurt)
- 100 g gazta krematsu
- 40 g intxaur zuritu
- 40 g gaileta
- 10 g azukre
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
