Bakailao-xaflak piper berdeak, tomateak eta arrautza poxatuarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
Menys de 30 minuts
Bakailao-xaflak piper berdeak, tomateak eta arrautza poxatuarekin

Descargar

kcal
227 11%
Azúcares
4,7g 5%
Grasas
7g 10%
Grasas saturadas
1,9g 9%
Sal
2g 35%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Bakailaoa ur apur batekin irakiten jarriko dugu. Minutu baten buruan, bakailaoa atera, azala kendu eta azal hori eltzean sartuko dugu soja-saltsarekin, likidoa loditu arte. Ondoren, bakailao-xaflak banandu eta gordeko ditugu. Tipulina olio apur batekin salteatzen jarriko dugu. Gorritzen hasi orduko, tomate lehorrak (berridratatuak eta zatituak), piperra, baratxuria eta tomate freskoa gehituko dizkiogu. Azken unean, loditutako bakailao-salda erantsi eta prestakina gerorako gordeko dugu. Orduan, arrautzak egingo ditugu ur irakinetan, gatz eta ozpin apur batekin. Aurkezpen moduan, barazki erregosiak oinarri gisa jarriko ditugu eta gainean, arrautza poxatua eta bakailaoa. Platera tipulinarekin apainduko dugu eta, bukatzeko, zorrotadatxo bat olio eta ezkata-gatz apur bat botako diogu.

Ingredientes (4 personas)

  1. 4 arrautza
  2. 400 g bakailaongatzgabetu
  3. Tipulin fresko 1
  4. 150 g tomatenlehor eta 150 g ntomate fresko
  5. 30 ml oliba-olionbirjina estra
  6. Piper berde 1
  7. Ozpina
  8. Baratxuri-ale 1
  9. 30 ml soja-nsaltsa
  10. Tipulin freskoa
  11. Gatz normala etanezkata erakoa

sReceta online en: