Haragia barbakoan
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- D'1 a 2 hores
- Nutri-score

- kcal
- 312 16%
- Azúcares
- 0,99g 1%
- Grasas
- 17,1g 24%
- Grasas saturadas
- 7,42g 37%
- Sal
- 1,69g 28%
Modo de preparación
Iruzkin dietetikoa:
barbakoa osatzekohainbat aukera daude;adibidez, barazki-parrila,askotariko entsaladak eta gazpatxoa.
Arrainak ere bai; hala nola, atuna, sardinak eta izokina.
Nutrizio-propietateak. Kalitatezko proteinak ditu, eta gantz aseak ere bai, batez ere arkumeak.
Amarruak. Saiheski adobatuak eta broxetak gatz erantsia dute, eta, beraz, txuletei pitin bat botatzearekin aski izango da.
Gomendagarria da gatzaazkenean botatzea, haragia urtsuagoa gera dadin.
Haragi-motaren eta -lodierarenarabera erabakiko dazati bakoitza zein unetan botabarbakoara, dena puntuan geratzeko. Kasu honetan, arkume-saiheskia jarriko da lehenbizi, denbora gehiago behar duelako parrilan egiteko, eta, azkenik, txuleta, azkarrago egiten delako.
Ingredientes (4 personas)
- -250 g arkume-txuleta (12 txuleta gutxi gorabehera)
- -200 g txerri-saiheski adobatu
- -360 g indioilar-broxeta (4 broxeta)
sReceta online en:
