Ilarrak urdaiazpikoarekin, sukaldeko robotarekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Ilarrak urdaiazpikoarekin, sukaldeko robotarekin

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Edalontzian, baratxuri-alea jarri eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin beherantz bultzatuko dugu osagai-ontziaren paretetan geratzen dena. Oliba-olioa eta urdaiazpiko ondua zatitxoetan gehitu eta programatuko ditugu 5 minutu 120 ºC-tara, eta abiadura 1ean. Ilar izoztuak, ardoa, eta gatza eta piper beltza nahierara, gehitu eta programatuko ditugu 15 minutu 100 °C-tara Alderantzizko Biraketan, eta abiadura 2an. Ilarrak egosita daudela begiratuko dugu eta, beharrezkoa bada, 1 edo 2 minutu gehiago programatuko ditugu abiadura eta tenperatura berean

Ingredientes (3 personas)

  1. Baratxuri-ale 1 n
  2. 35 g oliba-olio n
  3. 60 g urdaiazpiko ondu n
  4. 450 g ilar izoztu n
  5. 40 g ardo zuri (40 ml gutxi gorabehera.) n
  6. Gatza nahierara n
  7. Piperbeltz beltza nahierara n

sReceta online en: