Ilarrak urdaiazpikoarekin, sukaldeko robotarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts
Modo de preparación
Edalontzian, baratxuri-alea jarri eta sakatuko dugu Txikitu Funtzioa. Espatularen laguntzarekin beherantz bultzatuko dugu osagai-ontziaren paretetan geratzen dena.
Oliba-olioa eta urdaiazpiko ondua zatitxoetan gehitu eta programatuko ditugu 5 minutu 120 ºC-tara, eta abiadura 1ean.
Ilar izoztuak, ardoa, eta gatza eta piper beltza nahierara, gehitu eta programatuko ditugu 15 minutu 100 °C-tara Alderantzizko Biraketan, eta abiadura 2an.
Ilarrak egosita daudela begiratuko dugu eta, beharrezkoa bada, 1 edo 2 minutu gehiago programatuko ditugu abiadura eta tenperatura berean
Ingredientes (3 personas)
- Baratxuri-ale 1 n
- 35 g oliba-olio n
- 60 g urdaiazpiko ondu n
- 450 g ilar izoztu n
- 40 g ardo zuri (40 ml gutxi gorabehera.) n
- Gatza nahierara n
- Piperbeltz beltza nahierara n
sReceta online en:
