Okonomiyaki (pizza japoniarra)

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad mitjana
Tiempo
D'1 a 2 hores

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Orea egiteko: Bol batean irina, ura eta arrautzak nahasi ore homogeneo bat lortu arte, baina gehiegi landu barik. Barazkiak prestatzeko: Aza eta tipulina juliana eran fin moztu eta azenarioa zuritu eta arraspatu. Barazkiak katilura gehitu eta orearekin nahastu. Saltsak prestatzeko: Ketchup saltsa Worcesteshire tanta batzuekin nahastu eta erreserbatu. Maionesa saltsa dosifikagailu batean sartu. Amaitzeko eta aurkezteko Zartagin bero batean nahasketa-puskak gorritu, alde bakoitzetik hiru minutu. Plater liso batean jarri eta okonomiyaki bakoitzaren gainetik saltsak bota.

Ingredientes (4 personas)

  1. 160 g irin
  2. 160 g gasdun ur oso hotza
  3. 2 ale arrautza fresko
  4. Arto gozoa
  5. Aza ale erdia
  6. Tipulin ale 1
  7. Azenario ale 1
  8. Ketchupa
  9. Worcestershire saltsa
  10. Maionesa

sReceta online en: