Okonomiyaki (pizza japoniarra)
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad mitjana
- Tiempo
- D'1 a 2 hores
Modo de preparación
Orea egiteko:
Bol batean irina, ura eta arrautzak nahasi ore homogeneo bat lortu arte, baina gehiegi landu barik.
Barazkiak prestatzeko:
Aza eta tipulina juliana eran fin moztu eta azenarioa zuritu eta arraspatu. Barazkiak katilura gehitu eta orearekin nahastu.
Saltsak prestatzeko:
Ketchup saltsa Worcesteshire tanta batzuekin nahastu eta erreserbatu. Maionesa saltsa dosifikagailu batean sartu.
Amaitzeko eta aurkezteko
Zartagin bero batean nahasketa-puskak gorritu, alde bakoitzetik hiru minutu.
Plater liso batean jarri eta okonomiyaki bakoitzaren gainetik saltsak bota.
Ingredientes (4 personas)
- 160 g irin
- 160 g gasdun ur oso hotza
- 2 ale arrautza fresko
- Arto gozoa
- Aza ale erdia
- Tipulin ale 1
- Azenario ale 1
- Ketchupa
- Worcestershire saltsa
- Maionesa
sReceta online en:
