Pasta-txipak jogurtezko eta fetazko diparekin

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Precio baix
Precio baix
Nutri-score
Pasta-txipak jogurtezko eta fetazko diparekin

Descargar

kcal
429 21%%
Azúcares
4.71 5%%
Grasas
26,54 38%%
Grasas saturadas
9,46 47%%
Sal
1,24 21%%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Pasta-txipak egiteko: pasta ontzian adierazitako denboraren arabera egosi ur irakinetan.  Pasta egiten den bitartean, prestatu cherry tomate erreak: ondu olio eta ezkaiarekin, eta laberatu 190ºC-ra 30 minutuz.  Xukatu pasta eta zabaldu labe-erretilu batean. Gehitu olioa, gazta parmesanoa, tipula-hautsa, sesamo-haziak eta piperbeltza. Nahastu multzoa, ongarriak ondo banatu arte.  Laberatu tomateekin batera 15-20 minutuz.  Jogurtezko eta fetazko dipa egiteko: baso irabiagailu batekin, birrindu feta gazta jogurta, baratxuria, olio pixka bat eta piperbeltzarekin batera.  Bol batean jarri, cherry tomate erre eta intxaur birrindu gutxi batzuen ondoan.  Zerbitzatu pasta-txipekin batera.
Errezeta originala bihi osoko pastarekin, dipeatzeko beste modu zaporetsu eta osasungarri bat. Nutrizio-propietateak. Kasu honetan, gazta-saltsak balio handiko proteina, koipea eta gatza ematen ditu. Pastak, bihi osokoa denez, pasta zuria balitz baino proteina, zuntz, bitamina eta mineral gehiago emango ditu.  Egokia. Dieta laktobegetarianoentzat.

Ingredientes (4 personas)

  1. Pasta-txipentzako:
  2. Ura
  3. 150 g Bihi osoko Makarroiakn
  4. 40 ml oliba-olio birjina estra
  5. 50 g gazta parmesano-hautsa 
  6. Tipula-hautsa koilaratxo ½
  7. Sesamo-hazi koilara 1
  8. Piperbeltza nn 
  9. Pasta-txipak egiteko:
  10. 80 g cherry tomateak
  11. Oliba-olio birjina estra koilara 1 
  12. Ezkai freskoa
  13. Jogurtezko eta fetazko dipa egiteko
  14. 125 g feta gazta
  15. Jogurt natural 1 
  16. Baratxuri-ale 1 
  17. Oliba-olio birjina estra koilara 1
  18. Piperbeltza
  19. 15 g intxaur n

sReceta online en: