Ous remenats amb patata cuita i saltada amb caiena

  • Segon plat
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
Menys de 30 minuts
Ous remenats amb patata cuita i saltada amb caiena

Descargar

kcal
165 8%
Azúcares
0,8g 1%
Grasas
7g 10%
Grasas saturadas
1,8g 9%
Sal
0,5g 8%
de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Escorrem les patates en conserva i les tallem a quarts. En una paella amb una mica d'oli d'oliva saltem les patates i, quan comencin a estar calentes, traiem la paella del foc, hi afegim el pebre de caiena i el punt de sal. Traiem les patates de la paella i a la mateixa paella amb una mica més d'oli fem uns ous ferrats. Quan comencin a quallar-se els trenquem amb l'ajuda de l'escumadora. Aquests ous trencats els barregem amb les patates i ho servim a l'instant amb una mica de julivert trossejat, empolvorat per sobre.
Aquesta recepta resulta molt completa per la combinació dels seus ingredients: hidrats de carboni complexos de la patata i proteïnes d'excel·lent qualitat dels ous. La proteïna que conté l'ou s'anomena patró, i és la més completa pel seu contingut en aminoàcids i de millor assimilació. La patata cuita absorbeix menys oli que la patata crua, de manera que es redueixen notablement les calories finals de l'àpat. Tot i això, obtenim un plat energètic amb contingut en greix abundant procedent del rovell dels ous i de l'oli del fregit. Per completar el menú recomanem un primer plat a base d'amanida o verdures i una fruita fresca o iogurt per postres.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 400 g patata en conserva
  2. 4 ous
  3. 40 ml oli d'oliva (4 cullerades)
  4. Una mica de sal
  5. Pebre de caiena
  6. Julivert

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/