Amanida de kiwi, soja, llagostins i formatge de cabra
- Primer plat
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 377 19%
- Azúcares
- 9g 10%
- Grasas
- 30g 43%
- Grasas saturadas
- 5g 24%
- Sal
- 0,4g 7%
Modo de preparación
Tallem l’enciam a la juliana, els tomàquets per la meitat, el kiwi en rodanxes fines i el formatge a dauets. Col·loquem tots els ingredients en una enciamera juntament amb els brots de soja. Acabem l’amanida acompanyant-la d’unes cues de llagostins cuits i pelats. Amanim el conjunt amb una vinagreta elaborada amb oli d’oliva verge extra, suc de llimona, una mica de suc de taronja, sal i uns branquillons de cibulet trossejats. Ho amanim just abans de consumir-ho.
Amanida que sorprèn per l’originalitat dels seus ingredients. En aquest cas, el contrast de sabors del kiwi amb els llagostins i el formatge fa que aquesta amanida sigui un plat deliciós. Nutricionalment, comparteix amb la resta d’amanides vegetals la riquesa en fibra, vitamines i minerals, complementada amb les proteïnes dels llagostins i el formatge, i els greixos cardiosaludables de l’oli d’oliva verge. Encara que pugui semblar una recepta elevada en greixos, cal tenir en compte que la majoria provenen de l’oli d’oliva verge extra, per la qual cosa no és cap problema, sinó al contrari. Pel que fa a les calories, passa el mateix que amb el greix, la seva procedència és saludable i, a més, com que és un plat força complet, només afegint-hi una part de cereal integral (pasta, arròs, cuscús, quinoa...) o patata, per exemple, ja tenim un menú complet a falta d’afegir-hi les postres.
Ingredientes (4 personas)
- 200 g d’enciam
- 100 g de brots de soja
- 100 g de cirerols (7-10 tomàquets)
- 2 kiwis
- 100 g de llagostins
- 80 g de formatge de cabra
- 100 ml d’oli d’oliva verge extra
- 40 ml de suc de taronja
- 30 ml de suc de llimona
- Cibulet
- Un pessic de sal
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
