Arroz-esnea eta calandako melokotoia

  • Postrea
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
30 minututik ordubetera

Descargar

de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Melokotoiak erditik ebaki eta labean jarriko ditugu 180 -tan gurinarekin igurtzita eta zilarrezko paperarekin estalita 25 bat minutuz, eta hozten utziko ditugu. Esnea limoi-azalarekin eta kanelarekin infusionatu eta arroza egingo dugu risotto bat balitz bezala. Risottoa prest dagoenean, azukrea gehitu eta beste 5 minutuz egosiko dugu. Sutik kendu ostean, gurin-intxaur bat gehituko dugu. Molde baten laguntzarekin bi melokotoi-zilindro aterako ditugu. Plateraren oinarrian arroza jarriko dugu eta erdian melokotoia gehituko dugu gorringo bat balitz bezala.

Ingredientes (4 personas)

  1. 120 g Bomba arroz
  2. 200 g azukre
  3. 1 l esne
  4. 2 melokotoi almibarrean
  5. 150 g gurin
  6. Limoi-azala
  7. 1 kanela-haga

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/