Arroz-esnea eta calandako melokotoia
- Postrea
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- 30 minututik ordubetera
Modo de preparación
Melokotoiak erditik ebaki eta labean jarriko ditugu 180 -tan gurinarekin igurtzita eta zilarrezko paperarekin estalita 25 bat minutuz, eta hozten utziko ditugu. Esnea limoi-azalarekin eta kanelarekin infusionatu eta arroza egingo dugu risotto bat balitz bezala. Risottoa prest dagoenean, azukrea gehitu eta beste 5 minutuz egosiko dugu. Sutik kendu ostean, gurin-intxaur bat gehituko dugu. Molde baten laguntzarekin bi melokotoi-zilindro aterako ditugu. Plateraren oinarrian arroza jarriko dugu eta erdian melokotoia gehituko dugu gorringo bat balitz bezala.
Ingredientes (4 personas)
- 120 g Bomba arroz
- 200 g azukre
- 1 l esne
- 2 melokotoi almibarrean
- 150 g gurin
- Limoi-azala
- 1 kanela-haga
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
