Batut d’alvocat
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 158 8%
- Azúcares
- 15g 16%
- Grasas
- 10g 14%
- Grasas saturadas
- 1,2g 6%
Modo de preparación
Pelem, traiem les llavors i trossegem els alvocats i les pomes.
Col·loquem aquests ingredients juntament amb la llet d'ametlles i la mel en un recipient i batem fins a obtenir una barreja homogènia i sense grumolls.
Ho servim fred.
Els greixos constitueixen el component principal de l'alvocat després de l'aigua, de manera que el seu valor calòric és elevat respecte a altres fruites. Aporta una baixa quantitat d'hidrats de carboni en comparació amb la major part de les fruites. Quant al greix, aquest és majoritàriament monoinsaturat; el 72% del total de greixos és àcid oleic, característic de l'oli d'oliva i amb propietats beneficioses, que es considera cardiosaludable. És ric en minerals com el potassi, el magnesi i pobre en sodi; i pel que fa a les vitamines, destaca el seu contingut en vitamina E (antioxidant) i certes vitamines hidrosolubles del grup B. Es pot utilitzar llet de vaca o una altra beguda vegetal, com més ens agradi, però és important saber que l'aportació nutricional de les begudes vegetals i la llet de vaca és molt diferent; la beguda de soja és la que més s'assembla a la llet de vaca. Si es volen consumir aquestes begudes vegetals, és important fixar-se que no portin sucres afegits, i si es volen prendre com a substitució de la llet, que estiguin enriquides amb vitamina D i calci (si a més hom és vegà, millor si estan enriquides també amb vitamina B12).
Ingredientes (4 personas)
- 2 alvocats
- 2 pomes
- 200 ml de llet d'ametlles
- 20 g de mel
sReceta online en:
