Batido de leite con iogur de abelás

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad
Tiempo
Batido de leite con iogur de abelás

Descargar

kcal
308 15%
Azúcares
20g 22%
Grasas
20g 28%
Grasas saturadas
5g 23%
Sal
0,1g 2%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Batemos nun vaso de batedor o leite desnatado, o iogur natural acabado de sacar da neveira e o azucre moreno ao gusto. Vertemos sobre as copas que vaiamos servir e botamos por riba unhas abelás torradas e lixeiramente trituradas.
Unha sobremesa, ou almorzo ou petisco, interesante pola súa achega de calcio, proteínas de lácteos e abelás, e graxa cardiosaudable das abelás. Para redondealo dende o punto de vista da saúde, bastaría con prescindir do azucre e engadir, por exemplo, froita fresca en anacos, que ademais achegará sabor para non "botar de menos" o azucre.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 400 ml de leite
  2. 400 g de iogur natural
  3. 40 g de azucre moreno
  4. 100 g de abelás

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/