Batido de leite con iogur de abelás
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 308 15%
- Azúcares
- 20g 22%
- Grasas
- 20g 28%
- Grasas saturadas
- 5g 23%
- Sal
- 0,1g 2%
Modo de preparación
Batemos nun vaso de batedor o leite desnatado, o iogur natural acabado de sacar da neveira e o azucre moreno ao gusto.
Vertemos sobre as copas que vaiamos servir e botamos por riba unhas abelás torradas e lixeiramente trituradas.
Unha sobremesa, ou almorzo ou petisco, interesante pola súa achega de calcio, proteínas de lácteos e abelás, e graxa cardiosaudable das abelás. Para redondealo dende o punto de vista da saúde, bastaría con prescindir do azucre e engadir, por exemplo, froita fresca en anacos, que ademais achegará sabor para non "botar de menos" o azucre.
Ingredientes (4 personas)
- 400 ml de leite
- 400 g de iogur natural
- 40 g de azucre moreno
- 100 g de abelás
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
