Batut de iogurt i fruita fresca amb fruita seca

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad
Tiempo
Batut de iogurt i fruita fresca amb fruita seca

Descargar

kcal
211 11%
Azúcares
27g 30%
Grasas
8g 11%
Grasas saturadas
3g 14%
Sal
0,1g 2%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Pelem les peres i els plàtans i els tallem en rodanxes. Traiem el suc de les dues taronges i de la llimona. Amb l'ajuda de la batedora, triturem la pera i el plàtan amb el suc de taronja i llimona. Una vegada fet el batut de fruites, hi afegim els iogurts d'un en un fins que obtinguem la textura desitjada. Servim els batuts en bols individuals, decorats amb trossos petits de fruita seca com ara nous, avellanes torrades torrades o panses, per exemple.
Aquest batut refrescant que té com a ingredients principals la pera, el plàtan i la taronja, a més del iogurt, resulta una font important de vitamines com provitamina A, àcid fòlic, vitamina C i minerals. El iogurt l'enriqueix en proteïnes de bona qualitat, calci, vitamines del grup B i liposolubles A i D. Les nous i les avellanes n'incrementen el valor nutricional, sobretot per la seva riquesa en greixos cardiosaludables. El consum de fruita dessecada és una bona estratègia per a substituir l'addició de sucre, encara que la fruita ja és un aliment de gust dolç per si mateixa. Aquesta recepta s'aconsella per a totes les edats i, especialment, per a fomentar el consum de fruita fresca i seca entre aquells a qui els costa consumir les racions recomanades d'aquests aliments tan beneficiosos per a la salut. Una recepta que podem incorporar per postres, per esmorzar o com a pica-pica en qualsevol moment del dia.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 4 iogurts naturals
  2. 1 pera
  3. 1 plàtan
  4. 2 taronges
  5. 1 llimona
  6. 50 g de nous pelades, avellanes torrades i panses

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/