Copa de maduixes i iogurt
- Postres
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 126 6%
- Azúcares
- 14g 15%
- Grasas
- 3,5g 5%
- Grasas saturadas
- 1,6g 8%
- Sal
- 0g 1%
Modo de preparación
Rentem les maduixes, les tallem i les barregem amb el sucre i unes gotes de vinagre de vi. Les deixem macerar durant 20 minuts a temperatura ambient. Batem els iogurts fins a fer-los cremosos. Muntem la copa fent dues capes de maduixes trossejades, crema de iogurt i flocs de civada com a separació. Reservem les copes al frigorífic fins que, al moment de servir-les, les decorem amb uns trossets de maduixes, alguna fruita seca cruixent, o uns flocs de civada...
D'entre les propietats nutritives del iogurt destaca la presència de proteïnes d'alta qualitat, calci i vitamines A i D. Es prepara amb maduixes, una fruita de temporada amb una quantitat abundant de vitamina C, que té acció antioxidant. Es barreja amb flocs de civada, que sumen calories a partir d'hidrats de carboni complexos. És una recepta que es pot consumir sense problema sempre que no estigui contraindicada, per exemple, si es pateix al·lèrgia a la proteïna de llet de vaca.
Ingredientes (4 personas)
- 4 iogurts naturals (500 grams)
- 200 g de maduixes madures
- 10 g de sucre
- 50 g de flocs de civada
- Unes gotes de vinagre de vi blanc
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
