Cuscús amb fruita seca i verduretes

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
De 30 minuts a 1 hora
Cuscús amb fruita seca i verduretes

Descargar

kcal
342 17%
Azúcares
1,9g 2%
Grasas
10g 15%
Grasas saturadas
1,2g 6%
Sal
0,4g 7%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Posem a bullir 300 mil·lilitres d'aigua amb un pessic de sal i 1 cullerada d'oli.  Quan arrenqui el bull, immediatament cobrim el cuscús amb l'aigua, ho remenem amb una cullera de fusta i ho tapem amb una tapadora durant cinc minuts, fins que hagi absorbit tota l'aigua. Deixem que s'espongi i ho reservem. En una paella amb un raig d'oli i sal sofregim la verdura tallada a la brunesa (a daus ben petits) i ho reservem. Torrem la fruita seca i hi afegim el cuscús a la paella juntament amb la fruita seca i la verdura saltada. Hi afegim una mica més d'oli i les panses i ho remenem durant uns minuts. Ho servim calent.
Aquesta recepta original presenta una manera diferent de consumir fruita seca i d'incorporar el cuscús a la nostra alimentació. El cuscús és una bona font d'hidrats de carboni complexos, d'absorció lenta, mentre que la fruita seca aporta una gran quantitat de proteïnes vegetals i de greixos cardiosaludables. D'altra banda, la fruita seca és font de diverses vitamines i minerals molt beneficiosos per a la salut, a més de quantitats importants de fibra. En definitiva, el contrast de textures i sabors dels ingredients que el componen donen a aquest plat un toc molt especial, a més de molt saludable. Per completar el menú, una amanida com a acompanyament i un lacti senzill (iogurt natural, quallada, formatge fresc...) o fruita fresca de temporada són la millor opció.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 250 g de cuscús
  2. 20 g d'ametlles
  3. 20 g d'avellanes
  4. 20 g de cacauets
  5. 20 g de festucs sense closca
  6. 40 g de carbassó
  7. 45 g de pebrot vermell
  8. 25 g de pebrot verd
  9. 25 ml d'oli d'oliva
  10. Un pessic de sal

sReceta online en: