Ensalada de peituga de pavo e manga
- Primeiro prato
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menos de 30 minutosGA

- kcal
- 223 11%
- Azúcares
- 10g 11%
- Grasas
- 9g 13%
- Grasas saturadas
- 1,8g 9%
- Sal
- 0,5g 8%
Modo de preparación
Cortamos a peituga de pavo cocida, a manga pelada e as leitugas variadas todo en cadradiños regulares.
Partimos os tomatiños pola metade.
Aliñamos as leitugas variadas e os tomatiños co aceite, o vinagre e o sal.
Por riba da leituga colocamos decorando a peituga de pavo e a piña e finalmente decoramos cos tomatiños.
Serviremos acabado de aliñar para que as leitugas manteñan o seu frescor.
As ensaladas son pratos con grande aceptación, pódese incluír una gran variedade de alimentos e hortalizas en cru, polo que de forma sinxela o organismo pode obter beneficiosos nutrientes, e pódense tomar en calquera época do ano con alimentos de tempada. Neste caso ademais da tradicional leituga e os tomates, ambos os dous ricos en vitaminas, minerais e substancias antioxidantes, a ensalada inclúe tamén unha froita tropical coma é a manga. A manga ademais de darlle un toque de cor e sabor á ensalada, vai facer que a presenza de vitaminas e minerais sexa aínda maior. Un prato nutritivo, saboroso e lixeiro.
Ingredientes (4 personas)
- 400 g de leitugas variadas
- 175 g de tomate cherry
- 350 g de peituga de pavo
- 400 g de manga
- 30 ml de aceite de oliva
- 20 ml de vinagre
- Un pouco de sal
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
