Eroski NATUR nektarinen galettea
- 0 View visita
- Región
-
- Dificultad
- Dificultad media
- Tiempo
- 1 eta 2 ordu bitartean
- Precio medio
- Precio medio
Modo de preparación
Bol batean irina, almendra-irina, azukre-hautsa eta gatza nahastuko ditugu. Gurina eta gehituko dugu, eta masa pikortsu bat eratuko dugu eskuekin. Ura gehituko dugu eta oretu egingo dugu
Film gardenean bildu eta ordu eta erdiz hozten utziko dugu hozkailuan.
Nektarinak ataletan moztuko ditugu. Azukrea, arto-fekula, banilla-aterakina eta limoiaren birrindura gehituko ditugu. Nahasi eta masa zabaldu eta gainean nektarinak banatuko ditugu
Ertza fruten gainetik tolestuko dugu.
Arrautza esnearekin irabiatu eta masa margotuko dugu. Azukrearekin hautseztatuko dugu.
45 minutuz labean sartuko dugu 180 ºC-tan
Zatitutako pistatxoekin hautseztatuko dugu eta zerbitzatu egingo dugu.
Ingredientes (4 personas)
- Masa:
- n190 g irinn
- 10 g almendra-irin
- gatza apur bat
- n1 koilarakada azukre glasn
- 100 g gurin
- 40 ml ur izoztua
- Betekia:
- 3 nektarina
- 2 koilarakada azukre
- n1 koilarakada arto-fekula n
- 1 limoiaren birrindura
- n1 koilaratxo banilla-aterakinn
- 1 arrautza
- 1 koilarakada esne
- Azukrea
- Pistatxoak
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
