Formatge fresc amb kiwi i pistatxos torrats
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 286 14%
- Azúcares
- 21g 23%
- Grasas
- 15g 21%
- Grasas saturadas
- 6g 32%
- Sal
- 1g 20%
Modo de preparación
Pelem i trossegem els kiwis en boletes petites.
Trossegem els pistatxos i els saltegem en una paella fins que es daurin lleugerament.
En un vas o bol col·loquem el formatge trossejat o batut, i ho saltegem per sobre amb les boletes de kiwi i els pistatxos temperats.
Una recepta ràpida i fàcil a base d’aliments saludables i molt nutritius. Es pot presentar com un aperitiu per a dinars o berenars, com a alternativa a un esmorzar diferent i, fins i tot, com a postres fresques, ja que es tracta d’una recepta molt completa. Pel que fa al valor nutritiu de la recepta se’n pot destacar la densitat nutritiva: proteïnes del formatge fresc i els pistatxos; gran varietat de vitamines (especialment la vitamina C que aporta el kiwi i la vitamina A del formatge), minerals (sobretot el calci que aporta el formatge) i un bon contingut de fibra del kiwi i de la fruita seca, en aquest cas pistatxos. Els pistatxos són una bona font de ferro vegetal, i la vitamina C que aporta el kiwi augmenta l’absorció del ferro, per la qual cosa és una combinació molt interessant.
Ingredientes (4 personas)
- 200 g de formatge fresc tipus Burgos
- 4 kiwis
- 100 g de pistatxos pelats
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
