Formatge fresc amb kiwi i pistatxos torrats

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad
Tiempo
Formatge fresc amb kiwi i pistatxos torrats

Descargar

kcal
286 14%
Azúcares
21g 23%
Grasas
15g 21%
Grasas saturadas
6g 32%
Sal
1g 20%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Pelem i trossegem els kiwis en boletes petites. Trossegem els pistatxos i els saltegem en una paella fins que es daurin lleugerament. En un vas o bol col·loquem el formatge trossejat o batut, i ho saltegem per sobre amb les boletes de kiwi i els pistatxos temperats.
Una recepta ràpida i fàcil a base d’aliments saludables i molt nutritius. Es pot presentar com un aperitiu per a dinars o berenars, com a alternativa a un esmorzar diferent i, fins i tot, com a postres fresques, ja que es tracta d’una recepta molt completa. Pel que fa al valor nutritiu de la recepta se’n pot destacar la densitat nutritiva: proteïnes del formatge fresc i els pistatxos; gran varietat de vitamines (especialment la vitamina C que aporta el kiwi i la vitamina A del formatge), minerals (sobretot el calci que aporta el formatge) i un bon contingut de fibra del kiwi i de la fruita seca, en aquest cas pistatxos. Els pistatxos són una bona font de ferro vegetal, i la vitamina C que aporta el kiwi augmenta l’absorció del ferro, per la qual cosa és una combinació molt interessant.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 200 g de formatge fresc tipus Burgos
  2. 4 kiwis
  3. 100 g de pistatxos pelats

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/