GAZTA-KUBO FRIJITUAK TOMATE-SALTSAREN BERREDURA
- Lehenengo platera
- 0 View visita
- Región
-
Aragón
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago
Modo de preparación
Tomate lehorrak txikitu eta apur bat sueztituko ditugu. Tomatea gehitu eta trinkotu arte lodituko dugu. Gazta 3x3 zatitan ebakiko dugu, irinetatik, arrautzetatik eta pankotik pasatuko dugu, ongi estalita geratzen dela ziurtatuz, eta 180 gradutan frijituko dugu. Platerean tomate-saltsaren puntuak jarri ostean kuboak ezarriko ditugu, eta tipulina bezalako belarren batekin apainduko dugu.
Ingredientes (4 personas)
- Gazta onduzko 3 cm-ko kuboak, 500g
- Panko (Japonian erabiltzen den ezkata-ogia)
- 3 arrautza
- Irina
- Concasse erako 350g Eroski SELEQTIA lata tomate
- 200 g Eroski SELEQTIA tomate lehorra oliotan
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
