GAZTA-KUBO FRIJITUAK TOMATE-SALTSAREN BERREDURA

  • Lehenengo platera
  • 0 View visita
Región
Aragón Aragón
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
30 minutu baino gutxiago

Descargar

de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Tomate lehorrak txikitu eta apur bat sueztituko ditugu. Tomatea gehitu eta trinkotu arte lodituko dugu. Gazta 3x3 zatitan ebakiko dugu, irinetatik, arrautzetatik eta pankotik pasatuko dugu, ongi estalita geratzen dela ziurtatuz, eta 180 gradutan frijituko dugu. Platerean tomate-saltsaren puntuak jarri ostean kuboak ezarriko ditugu, eta tipulina bezalako belarren batekin apainduko dugu.  

Ingredientes (4 personas)

  1. Gazta onduzko 3 cm-ko kuboak, 500g
  2. Panko (Japonian erabiltzen den ezkata-ogia)
  3. 3 arrautza
  4. Irina
  5. Concasse erako 350g Eroski SELEQTIA lata tomate
  6. 200 g Eroski SELEQTIA tomate lehorra oliotan

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/