Magrana amb suc de taronja
- 4336 visitas
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 65 3%
- Azúcares
- 14g 15%
Modo de preparación
Partim les magranes per la meitat i pressionem cada meitat com si féssim suc sobre un bol en el qual cauran els grans de la magrana. Traiem les parts de la membrana groga que puguem trobar entre els grans i les reservem.
Espremem les taronges i el suc que en resulti l'aboquem al bol de la magrana.
Remenem i afegim els grans de magrana reservats.
Ho deixem reposar uns minuts a la nevera.
Ho servim tal qual com a postres refrescants o com a entrant.
Últimament se sent a parlar molt de la magrana, a la qual s'atribueixen propietats gairebé miraculoses; i encara que això està lluny de la realitat, la veritat és que com a fruita que és el seu consum resulta molt recomanable, per l'aportació de fibra, vitamines i minerals; és rica en fitoquímics amb acció antioxidant, potassi, magnesi i vitamina C (també antioxidant). Aquí trobem els grans en suc, però resulta també molt saborosa en multitud de plats, com per exemple en amanides.
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
