Indioilar-bularki eta mango entsalada
- Lehenengo platera
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago

- kcal
- 223 11%
- Azúcares
- 10g 11%
- Grasas
- 9g 13%
- Grasas saturadas
- 1,8g 9%
- Sal
- 0,5g 8%
Modo de preparación
Egositako indioilar-bularkia, zuritutako mangoa eta askotariko letxuga lauki erregularretan moztuko ditugu.
Tomatetxoak erditik moztuko ditugu.
Askotariko letxugak eta tomatetxoak olioarekin, ozpinarekin eta gatzarekin onduko ditugu.
Letxugaren gainean indioilar-bularkia eta mangoa jarriko ditugu, eta azkenik, tomatetxoekin apainduko dugu.
Ondu berri zerbitzatuko dugu, letxugak leun mantentzeko.
Entsaladak esker onekoak izan ohi dira. Elikagai mota ugari eta barazki gordinak gehi daitezke, eta beraz, modu erraza da elikagaia onuragarriak lortzeko. Gainera, edozein urtarotan jan daitezke sasoiko elikagaiekin. Kasu honetan, bitamina, mineral eta substantzia antioxidatzaile asko dituzten betiko letxugaz eta tomateaz gain, mangoa bezalako fruta tropikal bat ere badu entsaladak. Mangoak kolorea eta zaporea emateaz gain entsaladari, bitamina eta mineral gehiago gehitzen ditu. Plater nutritibo, zaporetsu eta arina da.
Ingredientes (4 personas)
- 400 g askotariko letxuga
- 175 g Cherry tomate
- 350 g indioilar-bularki
- 400 g mango
- 30 ml oliba-olio
- 20 ml ozpin
- Gatz apur bat
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
