Infusión de té vermello con cardamomo
- Sobremesa
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menos de 30 minutosGA

- kcal
- 37 2%
- Grasas
- 0,7g 1%
Modo de preparación
Machucamos as sementes de cardamomo, mesturamos co té vermello e envorcamos sobre as herbas a auga case fervendo.
Deixamos repousar durante 10 minutos, coamos e servimos quente.
O té, despois da auga, é a segunda bebida máis consumida do planeta. Este té é dos máis peculiares polo seu sabor terroso e a súa cor. É unha boa alternativa á auga para hidratarnos, en inverno ou en verán tomándoo en frío, sobre todo para esas persoas ás que lles custa beber auga, que non lles gusta. Iso si, sen engadir azucre nin mel, porque de ser así xa estariamos falando doutra cousa, asemellaríase máis a un refresco azucrado que á auga, xa que se lle estaría a engadir azucres simples e calorías.
Ingredientes (4 personas)
- 40 ml de té vermello
- 40 g de sementes de cardamomo
- 800 ml de auga
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
